Hyr det bästa kontoret till det bästa priset!

Årsta Park Kontorshotell ebjuder kontor i Stockholm och är ett av de större kontorshotellen. Hos oss tittar ni ljusa och moderna kontor som ligger i ett otroligt bra strategiskt läge, mitt emot Postterminalen i Årsta Park. Härifrån når man snabbt de flesta platser av vikt i Stockholm.

Kontor i Stockholm

På Årsta Park Kontorshotell kan du hyra det kontor som passar ditt företags behov bäst. Vårt kontorshotell finns beläget högst upp i huset och är helt nyrenoverat. Vi erbjuder ljusa och moderna kontor som finns i olika storlekar, alltifrån kontor för en person till större öppna kontorslandskap för upp till 17 personer. När ni hyr kontor på Årsta Park Kontorshotell kan ni även nyttja våra gemensamma ytor såsom lunchrum, flertalet fikaplatser och fyra moderna konferensrum.

För att ert företag ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet erbjuder vi receptionisttjänst (8-17), fax och kopieringsservice med moderna maskiner, arkiv, förråd samt serverrum. Kontoren är fullt möblerade och Internet finns tillgängligt från första dagen genom en 1000MB fiberlina som förser våra kunder med en hastighet på 100Mbit/s i båda riktningarna.

Under kontorshotellet kan man hyra garageplats med anslutning till kontoret genom en hiss som leder direkt upp till kontorsplan. I garaget finns det en biltvätt som även utför rekonditionering. I anslutning till byggnaden finns det en lastkaj och varuhiss och vi erbjuder förrådsutrymme samt arkivplats.

Detta är det mest kompletta kontorshotellet i Stockholm.

Hyra kontor

Vi erbjuder en flexibel kontorslösning med en avtalslängd som passar ert företags behov, kort- som långvarigt. Ni kan hyra det antal kontor som ni behöver idag och när ni expanderar kan ni alltid utöka era ytor i takt med att ert företag växer.

Kontorshotellets närhet till Essingeleden och Södra Länken gör det väldigt lätt för våra kunder att nå de flesta platser i Stockholm med bil. Från kontorshotellet är det bara 300 meter till busshållsplatsen som med täta turer tar er till och från Gullmarsplan. Inom 10 minuters gångavstånd ligger tunnelbana och tvärbanan med spårvagnar som går mellan Gullmarsplan och Alvik.
Under kontorshotellet finns ett garage med hissanslutning till kontorsplanet. Flertalet lunchrestauranger finns på nära gångavstånd till kontorshotellet. För att nämna några; Enskede Wärdshus, Enskede rackethall, Posten, McDonalds, Sorbet mfl. Även Martin Olsson finns i området och närheten till hotellmöjligheter.

Årsta Park Kontorshotell, ditt kontorshotell i Stockholm är beläget mitt emot Postterminalen i Årsta.

Vi är ditt nya kontorshotell Stockholm med en hemkänsla i Stockholms närhet.