Hyr det bästa kontoret till det bästa priset!

Ulvsunda Kontorshotell erbjuder kontor i Stockholm och är ett av de större kontorshotellen. Hos oss hittar ni ljusa och moderna kontor som ligger i ett otroligt bra strategiskt läge. Ett stenkast ifrån Bromma Flysplats och nära till Stockholm innerstad. Härifrån når man snabbt de flesta platser av vikt i Stockholm.

Kontor i Stockholm

På Ulvsunda Kontorshotell kan du hyra det kontor som passar ditt företags behov bäst. Vårt kontorshotell finns beläget högst upp i huset och är helt nyrenoverat. Vi erbjuder ljusa och moderna kontor som finns i olika storlekar, alltifrån kontor för en person till större öppna kontorslandskap för upp till 5 personer. När ni hyr kontor på Ulvsunda Kontorshotell kan ni även nyttja våra gemensamma ytor såsom lunchrum, flertalet fikaplatser och fyra moderna konferensrum.

För att ert företag ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet erbjuder vi receptionisttjänst (8-17), fax och kopieringsservice med moderna maskiner samt förråd. Kontoren är fullt möblerade och internet finns tillgängligt från första dagen genom en 1000MB fiberlina som förser våra kunder med en hastighet på 100Mbit/s i båda riktningarna.

Detta är det mest kompletta kontorshotellet i Stockholm.

Hyra kontor

Vi erbjuder en flexibel kontorslösning med en avtalslängd som passar ert företags behov, kort- som långvarigt. Ni kan hyra det antal kontor som ni behöver idag och när ni expanderar kan ni alltid utöka era ytor i takt med att ert företag växer.

Kontorshotellets närhet till Essingeleden gör det väldigt lätt för våra kunder att nå de flesta platser i Stockholm med bil. Från kontorshotellet är det bara 150 meter till tvärbanestationen Johannesfred som med täta turer tar er till och från Alvik eller mot Solna.
Ulvsunda Kontorshotell är kontorshotellet i Bromma som erbjuder bäst parkeringsmöjligheter, förutom den generösa allmäna parkeringen som är avgiftsfri erbjuder vi även platsspecifika parkeringar till uthyrning. Flertalet lunchrestauranger finns på nära gångavstånd till kontorshotellet samt Bromma Blocks där många finns samlade på ett och samma ställe.

Ulvsunda Kontorshotell, ditt kontorshotell i Stockholm är beläget vid Ulvsundasjön med otrolig närhet till Bromma Flygplats och Stockholm City.
Vi är ditt nya kontorshotell i Stockholm med en hemkänsla i Stockholms närhet.